Ik stelde al een aantal jaren de conferentie samen, maar met ingang van 2021 ben ik als general manager verantwoordelijk voor inJazz, conferentie en showcase event voor de Nederlandse jazzsector (initiatief van Buma). Noodgedwongen vond inJazz voor het tweede jaar op rij online plaats. Het was echter niet zomaar een evenement; van maar liefst zestien groepen namen we korte concerten op in vier vooraanstaande Nederlandse jazzclubs: LantarenVenster (Rotterdam), BIMHUIS (Amsterdam), Paradox (Tilburg) en TivoliVredenburg’s Cloud Nine (Utrecht). Ik schreef de teksten voor de inJazz website en interviewde meteen na hun opnamesessies twaalf van de zestien groepen (opnames in LantarenVenster en BIMHUIS vielen namelijk op dezelfde dag en ik kon helaas maar op een plek tegelijk zijn). Ook fotografeerde ik alle sessies die ik bijwoonde.
Op 23 en 24 juni en op 3 en 4 november zijn de concerten gestreamd. Hier terug te zien: https://live.injazz.nl/
Rond beide momenten organiseerden we inJazz B2B-netwerkmomenten voor alle betrokken artiesten, met aandacht voor internationale contacten, zakelijke samenwerking en carrièreplanning in het algemeen.